WEEKEND 11 & 12 MEI 2019. STARGATE CONNECTING TO HIGHER SELF AND YOUR GUIDES IN CENTRUM DJOJ ROTTERDAM

Een twee daagse workshop intensive gericht op het herstellen van je telepathische- en intuïtieve contact met je eigen hoger Zelf en je andere Gidsen van hoger Licht via specifieke oefeningen en gechannelde activaties. De ervaring leert dat iedereen in deze workshop wel een eigen contact ervaring beleeft. Weet je eenmaal hoe zich dit bij jou openbaart, dan kun je na dit weekend hier zelf thuis met wat je geleerd en ontwikkeld hebt aan de slag. We worden deze dagen geholpen door de Star Councils of Light en de geascendeerde Meesters. We verblijven beide dagen in het multidimensionale portaal van de Stargate.

maandelijkste Stargate transmissions of Light ascentie groepen

Informatie over deze groepen vind je op de workshop pagina van deze site.

Dit zijn vaste groepen die maandelijks bij elkaar komen.
De twee vaste groepen die er nu zijn komen al anderhalf jaar met veel plezier en succes bij elkaar.
Mensen komen erg trouw en vaak van ver voor deze bijzondere avonden. Die altijd weer anders zijn en ons precies bedienen met wat op dat moment aansluit op de heersende energie en de behoefte van de leden van de groep.

Omdat er binnenkort genoeg mensen op de wachtlijst staan ga ik als deze vol is weer een nieuwe groep starten.

Mocht je interesse hebben kun je je via de mail op de contact pagina hiervoor aanmelden. Nu is het moment om in te stappen en je bent van harte welkom.

14, 15 & 16 JUNI 2019. MIND, BODY, SPIRIT RETREAT IN LANDGOED PETITE SOMME BIJ SEPTON-DURBUY, BELGISCHE ARDENNEN

Drie dagen heerlijk opladen en nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen.

Deze retraite wordt gegeven door twee ervaren spirituele coachen, Ria Regnery en Janna Hopman, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je mind, body en spirit.

Meditatie, healing, activaties en Lichttransmissies in het geactiveerde portaal van de Stargate met de Galactische Helpers van Licht, de Engelen en de Geascendeerde Meesters.

Lichaamsbewustwording, ontspanning en energiewerk door Chi Kung, Tao Yoga, Klankbeleving en Stemexpressie. Kijk voor meer informatie hierover op www.ria-regnery.nl

We beginnen de retraite op vrijdag middag. Aankomst is om 14:00 uur, de eerste bijeenkomst om 15:00 uur. Ieder dagdeel is er programma aanbod, maar ook vrije tijd om te mediteren of van de prachtige omgeving te genieten.De workshops worden gegeven in de grote zaal maar omdat het heerlijk zomer is zullen we ook regelmatig buiten oefenen. We sluiten het weekend af met een bijeenkomst op zondag middag om 14:30 uur.
Prijs: 350€, Inclusief workshops, overnachtingen en volpension. De overnachtingen zijn op basis van tweepersoons kamer. Éénpersoons kamers zijn tegen een meerprijs van 34€ (voor beide nachten) te reserveren. De maaltijden zijn vegetarisch en biologisch. Exclusief: reiskosten (locatie is goed met de auto bereikbaar, een optie is om te carpoolen. Bij aanmelding geef je op of je eventueel passagiers wilt of mee mee wilt rijden. Voor meer informatie en foto's klik de linkknop hieronder.

1 SEPTEMBER 2019. STARGATE EXPERIENCE INTRODUCTIE MEDITATIE

EEN UUR DURENDE GRATIS INTRODUCTIE ERVARING IN DE HOGER DIMENSIONALE ENERGIEËN VAN HET STARGATE VELD TIJDENS DE OPEN DAGEN VAN CENTRUM DJOJ ROTTERDAM. JE BENT VAN HARTE WELKOM DIT EEN KEER ZELF TE KOMEN ERVAREN. ER IS DEZE DAG NOG HEEL VEEL ANDER LEUKS AAN DE HAND. MEER INFO OP WWW.DJOJ.NL

29 september 2019 Stargate transmissions of light dag in centrum djoj rotterdam

Heling, activatie en transformatie in de hoger dimensionale energieën van het Stargate portaal samen met de geascendeerde Meesters, de Engelen en de Starcouncils of Light. Een dag om ruimte te delen met hogerdimensionale wezens van Licht, terwijl ze hun onvoorwaardelijke liefdesfrequenties en hoogfrequente lichthulp in het portaal brengen voor diegenen die hun reis naar eenheidsbewustzijn willen versnellen. Voor meer informatie zie de workshop pagina.

2 NOVEMBER 2019 STARGATE EXPERIENCE AVOND IN CENTRUM DJOJ ROTTERDAM

Een avond hogere dimensies van bestaan ervaren in het geactiveerde portaal van de Stargate.

De Stargate is een inter-dimensionale portaal, die contact met hogere trilling lagen van bestaan, ook wel dimensies genoemd, mogelijk maakt.  De fysieke vorm bestaat uit diverse heilige geometrieën en heeft als functie het bewustzijnsveld van sterke energie waar we in verblijven, in de ruimte waar we zijn, te ankeren.

Na een korte introductie over dit Lichtwerk en het bewust leven op andere frequenties van bestaan, gaan we deze subtiele energie trillingen in meditatie vooral ook zelf ervaren. Een avond van heling en activatie en multidimensionaal waarnemen, ondersteund door Helpers van Hoger Licht, die hun energie in dit veld met ons delen. Zoals vertegenwoordigers van de Starcouncils of Light, de geascendeerde Meesters en het Engelenrijk.

Het enige wat je voor deze cadeautjes van Hoger Licht hoeft te doen is heerlijk te ontspannen in meditatie en natuurlijk je inschrijven.

DEZE AVOND IS VOOR IEDEREEN GESCHIKT DIE DIT EENS ZELF WIL BELEVEN OOK ALS INTRODUCTIE AVOND VOOR ÉÉN VAN DE MEER UITGEBREIDE DAG- OF WEEKEND WORKSHOPS.

Spread the word

Sluit Menu
Translate »