Lieve lezer.
helaas zijn voor nu alle fysieke workshops i.v.m. de corona beperkingen uit de planning gehaald. Als we weer normaal fysiek bij elkaar kunnen komen start ik weer met het organiseren van nieuwe workshops. Voor nu organiseer ik alleen bijeenkomsten via zoom.
De stargate sessies gaan wel gewoon door. Daarvoor werkt zoom prima en dit zal ook weer gauw fysiek mogelijk zijn in mijn stilte ruimte in Leiden.

transmissions of light dag

Heling, activatie en transformatie in de hoger dimensionale energieën van het Stargate portaal samen met de geascendeerde Meesters, de Engelen en de Starcouncils of Light. Een dag om ruimte te delen met hogerdimensionale wezens van Licht, terwijl ze hun onvoorwaardelijke liefdesfrequenties en hoogfrequente lichthulp in het portaal brengen voor diegenen die hun reis naar eenheidsbewustzijn willen versnellen. Voor meer informatie zie de workshop pagina.

2021/2022 STARGATE EXPERIENCE AVOND.

 

Een avond hogere dimensies van bestaan ervaren in het geactiveerde portaal van de Stargate.

De Stargate is een inter-dimensionale portaal, die contact met hogere trilling lagen van bestaan, ook wel dimensies genoemd, mogelijk maakt.  De fysieke vorm bestaat uit diverse heilige geometrieën en heeft als functie het bewustzijnsveld van sterke energie waar we in verblijven, in de ruimte waar we zijn, te ankeren.

Na een korte introductie over dit Lichtwerk en het bewust leven op andere frequenties van bestaan, gaan we deze subtiele energie trillingen in meditatie vooral ook zelf ervaren. Een avond van heling en activatie en multidimensionaal waarnemen, ondersteund door Helpers van Hoger Licht, die hun energie in dit veld met ons delen. Zoals vertegenwoordigers van de Starcouncils of Light, de geascendeerde Meesters en het Engelenrijk.

Het enige wat je voor deze cadeautjes van Hoger Licht hoeft te doen is heerlijk te ontspannen in meditatie en natuurlijk je inschrijven.

DEZE AVOND IS VOOR IEDEREEN GESCHIKT DIE DIT EENS ZELF WIL BELEVEN OOK ALS INTRODUCTIE AVOND VOOR ÉÉN VAN DE MEER UITGEBREIDE DAG- OF WEEKEND WORKSHOPS.

STARGATE CONNECTING TO HIGHER SELF AND YOUR GUIDES WORKSHOP

Dit bijzondere contact maken met je eigen Hoger Zelf en Gidsen wordt voorlopig op maat als individuele sessie aangeboden via zoom of als dit weer corona veilig kan in mijn stilte ruimte in Leiden.

Een sessie gericht op het herstellen van je telepathische- en intuïtieve contact met je eigen hoger Zelf en je andere Gidsen van hoger Licht via specifieke oefeningen en gechannelde activaties. De ervaring leert dat iedereen in deze sessie wel een eigen contact ervaring beleeft. Weet je eenmaal hoe zich dit bij jou openbaart, dan kun je na deze sessie hier zelf thuis met wat je geleerd en ontwikkeld hebt aan de slag. We worden bij dit ontwaken in het openenen van je eigen telepathische communicatie geholpen door je eigen Hoger Zelf en Gidsen en door mijn persoonlijke team van Gidsen, de Pleiadians, de Arcturians en de Hathors. In de sessie werken we binnen het geactiveerde hoger dimensionale portaal van de Stargate. Wat het contact maken met je eigen hoger dimensionale Gidsen makkelijker maakt.

Stargate transmissions of Light ascentie groepen

Ascensie ondersteuning vanuit de hogere dimensies voor lichtwerkers

Uitgebreide informatie over deze groepen vind je op de workshop pagina van deze site. Via de button hieronder.

Dit zijn doorlopende groepen die regelmatig met veel plezier en succes bij elkaar komen. Waardoor je een thuisbasis krijgt voor op je pad van ontwaken. Begrip en herkenning die je vaak, als padmaker die het eerst opent naar deze nieuwe informatie en energie, in je dagelijkse omgeving nog niet weerspiegeld ziet. Op dit moment wordt dit via ZOOM WEBINAR bijeenkomsten aangeboden. Het zijn groepen met een vertrouwde sfeer die vaak voor langere tijd bij elkaar blijven en elkaar tot steun zijn op dit pad van ontwaken. De webinars zijn altijd weer anders en we worden door onze Galactische Sterrenfamilies en geascendeerde Meesters van Licht passend ondersteund met wat op dat moment aansluit op de heersende energie en de leden van de groep.

Na drie zoom seizoenen in 2020/2021 heb ik deze groepen even gestopt in afwachting van een nieuwe vorm om deze weer fysiek met elkaar voort te kunnen zetten. We staan met elkaar dus even in de afwacht stand en bewegen mee met de flow van deze tijd. Mocht je interesse hebben om mee te gaan doen met deze groepsmeditatie bijeenkomsten, stuur me dan graag een mail met vermelding van je telefoon nummer. Dan kan ik je vast hiervoor op de wachtlijst zetten.

stargatelightwork@gmail.com

10,11 en 12 JUNI 2022. MIND, BODY, SPIRIT RETREAT IN LANDGOED PETITE SOMME BIJ SEPTON-DURBUY, BELGISCHE ARDENNEN

Drie dagen heerlijk opladen en nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen.

Deze retraite wordt gegeven door twee ervaren spirituele coachen, Ria Regnery en Janna Hopman, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je mind, body en spirit.

Meditatie, healing, activaties en Lichttransmissies in het geactiveerde portaal van de Stargate met de Galactische Helpers van Licht, de Engelen en de Geascendeerde Meesters.

Lichaamsbewustwording, ontspanning en energiewerk door Chi Kung, Tao Yoga, Klankbeleving en Stemexpressie. Kijk voor meer informatie hierover op www.ria-regnery.nl

We beginnen de retraite op vrijdag middag. Aankomst is om 14:00 uur, de eerste bijeenkomst om 15:00 uur. Ieder dagdeel is er programma aanbod, maar ook vrije tijd om te mediteren of van de prachtige omgeving te genieten.De workshops worden gegeven in de grote zaal maar omdat het heerlijk zomer is zullen we ook regelmatig buiten oefenen. We sluiten het weekend af met een bijeenkomst op zondag middag om 14:30 uur.
Prijs: 400€, Inclusief workshops, overnachtingen en volpension. De overnachtingen zijn op basis van tweepersoons kamer. Eenpersoons kamers zijn tegen een meerprijs beperkt te reserveren. De maaltijden zijn vegetarisch en biologisch. Exclusief: reiskosten (locatie is goed met de auto bereikbaar, een optie is om te carpoolen. Bij aanmelding geef je op of je eventueel passagiers wilt of mee mee wilt rijden. Voor meer informatie en foto's klik de linkknop hieronder.

NB: De hierboven genoemde prijzen zijn een inschatting gebaseerd op de 2020 retraite en kunnen bij prijsveranderingen van Radhadesh een beetje afwijken.