5 januari 2020. 13:15-14:15 zaal 10. STARGATE EXPERIENCE INTRODUCTIE MEDITATIE op de open dag van djoj rotterdam.

EEN UUR DURENDE GRATIS INTRODUCTIE ERVARING IN DE HOGER DIMENSIONALE ENERGIEËN VAN HET STARGATE VELD TIJDENS DE OPEN DAGEN VAN CENTRUM DJOJ ROTTERDAM. JE BENT VAN HARTE WELKOM DIT EEN KEER ZELF TE KOMEN ERVAREN. ER IS DEZE DAG NOG HEEL VEEL ANDER LEUKS AAN DE HAND. MEER INFO OP WWW.DJOJ.NL.

 

8 maart 2020 Stargate transmissions of light dag in centrum djoj rotterdam

Heling, activatie en transformatie in de hoger dimensionale energieën van het Stargate portaal samen met de geascendeerde Meesters, de Engelen en de Starcouncils of Light. Een dag om ruimte te delen met hogerdimensionale wezens van Licht, terwijl ze hun onvoorwaardelijke liefdesfrequenties en hoogfrequente lichthulp in het portaal brengen voor diegenen die hun reis naar eenheidsbewustzijn willen versnellen. Voor meer informatie zie de workshop pagina.

2020/2021 STARGATE EXPERIENCE AVOND IN CENTRUM DJOJ ROTTERDAM (datum volgt als COCID 19 crisis voorbij is)

Een avond hogere dimensies van bestaan ervaren in het geactiveerde portaal van de Stargate.

De Stargate is een inter-dimensionale portaal, die contact met hogere trilling lagen van bestaan, ook wel dimensies genoemd, mogelijk maakt.  De fysieke vorm bestaat uit diverse heilige geometrieën en heeft als functie het bewustzijnsveld van sterke energie waar we in verblijven, in de ruimte waar we zijn, te ankeren.

Na een korte introductie over dit Lichtwerk en het bewust leven op andere frequenties van bestaan, gaan we deze subtiele energie trillingen in meditatie vooral ook zelf ervaren. Een avond van heling en activatie en multidimensionaal waarnemen, ondersteund door Helpers van Hoger Licht, die hun energie in dit veld met ons delen. Zoals vertegenwoordigers van de Starcouncils of Light, de geascendeerde Meesters en het Engelenrijk.

Het enige wat je voor deze cadeautjes van Hoger Licht hoeft te doen is heerlijk te ontspannen in meditatie en natuurlijk je inschrijven.

DEZE AVOND IS VOOR IEDEREEN GESCHIKT DIE DIT EENS ZELF WIL BELEVEN OOK ALS INTRODUCTIE AVOND VOOR ÉÉN VAN DE MEER UITGEBREIDE DAG- OF WEEKEND WORKSHOPS.

STARGATE CONNECTING TO HIGHER SELF AND YOUR GUIDES

Dit bijzondere contact maken met je eigen Hoger Zelf en Gidsen wordt voorlopig op maat als individuele sessie aangeboden.
In 2021 verwacht ik dat deze weer in de vorm van een weekend intensive gegeven gaat worden in Centrum Djoj Rotterdam.

Een sessie gericht op het herstellen van je telepathische- en intuïtieve contact met je eigen hoger Zelf en je andere Gidsen van hoger Licht via specifieke oefeningen en gechannelde activaties. De ervaring leert dat iedereen in deze sessie wel een eigen contact ervaring beleeft. Weet je eenmaal hoe zich dit bij jou openbaart, dan kun je na deze sessie hier zelf thuis met wat je geleerd en ontwikkeld hebt aan de slag. We worden bij dit ontwaken in het openenen van je eigen telepathische communicatie geholpen door je eigen Hoger Zelf en Gidsen en door mijn persoonlijke team van Gidsen, de Pleiadians, de Arcturians en de Hathors. In de sessie werken we binnen het geactiveerde hoger dimensionale portaal van de Stargate. Wat het contact maken met je eigen hoger dimensionale Gidsen makkelijker maakt.

maandelijkste Stargate transmissions of Light ascentie groepen

Ascensie ondersteuning vanuit de hogere dimensies voor lichtwerkers

Uitgebreide informatie over deze groepen vind je op de workshop pagina van deze site. Via de button hieronder.

Dit zijn doorlopende groepen die maandelijks met veel plezier en succes bij elkaar komen. Waardoor je een thuisbasis krijgt voor op je pad van ontwaken. Begrip en herkenning die je vaak, als padmaker die het eerst opent naar deze nieuwe informatie en energie, in je dagelijkse omgeving nog niet vindt. Op dit moment zijn er vier vaste groepen, die in een ZOOM WEBINAR worden aangeboden. Het zijn kleine groepen met een vertrouwde sfeer die vaak voor langere tijd bij elkaar blijven en elkaar tot steun zijn op dit pad van ontwaken. De webinars zijn altijd weer anders en we worden door onze Galactische Sterrenfamilies en geascendeerde Meesters van Licht passend ondersteund met wat op dat moment aansluit op de heersende energie en de leden van de groep
Mocht je interesse hebben om mee te gaan doen in één van deze ZOOM webinar groepen, stuur me dan graag een mail met vermelding van je telefoon nummer. Dan neem ik contact met je op voor overleg.

ENGLISH SPOKEN WEBINAR GROUP
.

With enough participants there will be an english spoken webinar group starting in september 2020. There is still room available, but as the max. ZOOM capacity for one ZOOM screen is 9, there is a limit of 8 participants for this webinar, and it will fill up quickly.
If you are interested to join, please send me an email, and I will contact you.

11,12 en 13 JUNI 2021. MIND, BODY, SPIRIT RETREAT IN LANDGOED PETITE SOMME BIJ SEPTON-DURBUY, BELGISCHE ARDENNEN

Drie dagen heerlijk opladen en nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen.

Deze retraite wordt gegeven door twee ervaren spirituele coachen, Ria Regnery en Janna Hopman, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je mind, body en spirit.

Meditatie, healing, activaties en Lichttransmissies in het geactiveerde portaal van de Stargate met de Galactische Helpers van Licht, de Engelen en de Geascendeerde Meesters.

Lichaamsbewustwording, ontspanning en energiewerk door Chi Kung, Tao Yoga, Klankbeleving en Stemexpressie. Kijk voor meer informatie hierover op www.ria-regnery.nl

We beginnen de retraite op vrijdag middag. Aankomst is om 14:00 uur, de eerste bijeenkomst om 15:00 uur. Ieder dagdeel is er programma aanbod, maar ook vrije tijd om te mediteren of van de prachtige omgeving te genieten.De workshops worden gegeven in de grote zaal maar omdat het heerlijk zomer is zullen we ook regelmatig buiten oefenen. We sluiten het weekend af met een bijeenkomst op zondag middag om 14:30 uur.
Prijs: 350€, Inclusief workshops, overnachtingen en volpension. De overnachtingen zijn op basis van tweepersoons kamer. Éénpersoons kamers zijn tegen een meerprijs te reserveren. De maaltijden zijn vegetarisch en biologisch. Exclusief: reiskosten (locatie is goed met de auto bereikbaar, een optie is om te carpoolen. Bij aanmelding geef je op of je eventueel passagiers wilt of mee mee wilt rijden. Voor meer informatie en foto's klik de linkknop hieronder.

NB: De hierboven genoemde prijzen zijn een inschatting gebaseerd op de 2020 retraite en kunnen bij prijsveranderingen van Radhadesh een heel klein beetje afwijken.