wat is de stargate

De Stargate is één van de toonaangevende hulpmiddelen, die in deze tijd een snelle verruiming van het menselijk bewustzijn bevordert en bijdraagt in het opruimen van wat je in de weg zit om volledig in je persoonlijke- en spirituele kracht te komen. Het is een van buitenaards gegeven helpende technologie die iedereen die hiermee in aanraking komt een makkelijke toegang verschaft naar de trillingen van de hogere dimensies.

De Stargate werkt als een multidimensionaal portaal die hogere dimensies (vanaf de derde tot en met de twaalfde dimensie) in de ruimte waar we zijn ankert. In dit veld nodigen we vervolgens in de hogere dimensies in Lichtvorm levend hoger bewustzijn uit om ons te ondersteunen met wat op dat moment voor iedereen het meest dienstbaar is. Hierbij aanwezig zijn altijd ons hoger Zelf bewustzijn en onze persoonlijke Gidsen. Vaak verwelkomen wij in het veld vertegenwoordigers uit het Engelenrijk, Geascendeerde Meesters en onze Galactische buren en Lichtfamilie als de Hathors, de Pleiadiërs en de Arcturianen. In de workshop meditaties komt onze eigen energie vanzelf in harmonie met deze hogere vibrationele energie en dit brengt fantastische kadootjes mee voor ons ontwaken. Door het zelf contact maken en tastbaar ervaren van de verschillen in Licht signatuur, raak je meer vertrouwd met je eigen Multidimensionaliteit. Het Lichtwezen wat je in werkelijkheid bent, een Ziel, die tijdelijk een lichaam bewoont en hiermee deze Aarde ervaring beleeft.

ik ben een arcturian starseed en de stargate is mijn werk en dienstbaarheid voor dit leven

De Arcturians zijn mijn werkcollectief. "Mijn" Arcturian Council bestaat uit 63 deelnemers van 5 verschillende civilisaties van Arcturus en bevat een breed scala aan deskundigheid die zij liefdevol inbrengen, daar waar dit dienstbaar is aan ons welzijn en onze spirituele groei. Zij zijn in hun eigen evolutie door deze fase van ontwikkeling gegaan en je kunt ze zien als grote broers en zussen met meer ervaring en overzicht. Zij voorzien mij van deskundige informatie op mijn nieuwsgierige vragen, een helpend en ander perspectief en enkelen van hen zijn deel van een medisch team waar ik met healing mee samenwerk. Altijd met respect voor onze vrije wil en in samenwerking met degene die deel is van de cirkel van dat moment, of dit nu twee is zoals bij een persoonlijke sessie of een hele groep.

Ik ben een Arcturian starseed, zoals dat genoemd wordt, wat inhoudt dat ik kennis en ervaring van mijn eigen Arcturian levens binnen mijn groten Ziele Zelf bewustzijn, weer gedeeltelijk wakker heb en hier als een tweede natuur in mijn dienstbaarheid en werk gebruik van maak. De Stargate is deel van deze ervaring en is een onverbrekelijk deel van mijn werk geworden en daarmee komt al het multidimensionaal contact wat dit portaal fasciliteert en meebrengt. Altijd van het hoogste Licht en met ons hoogste goed voor ogen en enorm helpend bij alles wat ik doe en deel.

Naast de Arcturians werk ik binnen het portaalveld ook met veel andere Licht wezens en collectieven. Zoals de Pleiadians, de Hathors, de Lyrans, vertegenwoordigers van het Engelenrijk en van de Geascendeerde Meesters. Een grote veelzijdigheid aan onvoorwaardelijk liefdevolle hulp die voor ons allemaal dienstbaar aanwezig is en van harte naar ons uitreikt als we hier om vragen.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit alles ook voor jou beschikbaar en bereikbaar is. Niet alleen via of in contact met mij, maar gewoon als onderdeel van je eigen evoluerende natuur en of je het wilt of niet, in de krachtige energie waar wij op dit moment en nog een hele tijd leven, ontwaken we collectief, ieder mens, wij allemaal. Door je hier in je dagelijks leven wat meer bewust van te zijn en in de verandering alert te zijn op wat niet langer bij je nieuwe 2.0 versie hoort, zoals oude niet meer ondersteunende herhalende gedachten die tegenwerken. Door deze zinnetjes bewust opnieuw te formuleren en de oude wat meer angst gedreven manier waarop je deze werkelijkheid waarneemt transformeert, dan zul je merken dat jouw proces van ontwaken in een krachtiger versie van jezelf nog sneller gaat. Wat je eerder bij je innerlijke gevoel van vrede, vreugde en bij een verruimde (multidimensionale) kijk op jouw werkelijkheid brengt. Dat wat je hier komt ervaren, brengen, vieren, delen en helpen transformeren. Ik hoop dat onze padjes op deze ontdekkingstocht ergens kruisen. Je bent van harte welkom.

We gaan door een heftige en snelle transformatie heen met z'n allen, wees daarin lief voor jezelf, doe het in stappen, laat het heilige moeten los en vertrouw op je innerlijke natuur en je Hoger Zelf intuïtie, als je eigen waarheid en vergeet vooral niet dat het ook leuk mag zijn. Hoger Licht en verruimd bewustzijn trillen op de vibratie van positiviteit, plezier en vertrouwen in wat is. Wat het leven je in deze grote verandering ook brengt, je hebt altijd de keuze hoe je ermee om gaat. Kies voor je eigen innerlijk kompas. Net als jij is je omgeving in een proces naar nieuw en staat alles even op losse schroeven. Bekijk het met compassie, vriendelijkheid en met hoop en vertrouwen in het grotere plan waar dit onderdeel van is. Het komt goed.

Op dit moment werk ik vooral met op maat afgestemde en langere persoonlijke sessies. Zie voor meer informatie hierover mijn INDIVIDUELE SESSIE PAGINA.

Als ik een workshop organiseer of mee doe aan een event, kun je de informatie hierover vinden op mijn AGENDA pagina.

your time as a catapillar has expired. your wings are ready.

Spread the word