Ik zit in een coffeeshop achter een cappuccino. Mijn laptop op mijn schoot, te mijmeren over mijn spirituele pad tot nu toe, en wat ik daarvan het best kan delen om mezelf aan jou voor te stellen. Dit om je een indruk te geven met wie je te maken hebt, mij en mijn team van Gidsen, wanneer je bij mij komt voor een sessie of workshop. Hier gaan we.

In mijn werk is het altijd mijn passie en missie geweest om mensen te verbinden met hun ware Zelf en authenticiteit. Hiervoor zet ik alle inzichten, intuïtieve verbinding en verworven vaardigheden tot mijn beschikking in om mensen de beste en lichtste versie van zichzelf te laten worden en hen te helpen op te ruimen wat hierbij nog in de weg staat. Op dit moment heb ik ruim 35 jaar ervaring in dit werk. Na een hbo-opleiding maatschappelijk werk ben ik begonnen met een studie aan het Mc. Kinnon Institute voor professioneel lichaamswerk en massage Oakland Californië en het opzetten van een eigen praktijk. Aangevuld met een studie voor regressie- en reïncarnatie therapeut. Ik ben getraind en ervaren in het werken met het Quantum-veld voor genezing. (o.a. Matrix Energetics, Richard Bartlett) Ik heb vele jaren ervaring als docent in beeldende kunst en spiritualiteit. Steeds met hetzelfde doel, om mensen in hun ontwikkeling te helpen hun authenticiteit te vinden en hun zelftwijfel te overwinnen. Ik heb gestudeerd aan de Rietveld academie voor beeldende kunst en leef deze passie parallel aan mijn spirituele pad, ook al 25 jaar lang. Een goede training in creatief oplossing gericht denken en het manifesteren van intentie naar vorm.

Al van jongs af aan ben ik Intuïtief gevoelig en me bewust van de subtiele energiewezens en energieën om me heen. Geland in een omgeving die hier nog niet mee om kon gaan, zowel thuis als op school, was dit als kind lastig en was ik een beetje een stil kind met een hele grote binnenwereld. Vanaf mijn 15e jaar, tot nu toe, ben ik bewust op zoek gegaan naar spirituele informatie. Mijn eerste boeken die ik las gingen over Seth, gechannelde informatie door Jane Roberts, over een hoge dimensionale gids die vanuit zijn positie een beeld schetst over het leven hier op Aarde en daarbuiten. Vanaf die leeftijd heb ik dat pad nooit meer losgelaten en ben ik op zoek gegaan naar het begrijpen van het grotere plaatje en het herstellen van de verbinding met mijn hoger Zelfbewustzijn en het Godveld. Door boeken, een levenslang bijscholen met studies, cursussen en workshops en door het beoefenen van o.a. Kriya Yoga meditatie.

Terugkijkend ben ik dit pad nooit alleen gegaan en hebben mijn gidsen, alle specifieke informatie, leraren en krachtplekken op de wereld, zorgvuldig georkestreerd op mijn pad gebracht voor mijn ontwaken. Een ontwikkeling die altijd doorgaat. Het directe telepathisch contact met mijn Gidsen is hersteld en ik ben meer en meer in contact met verschillende aspecten van mijn Ziele Zelf. Het grote Lichtwezen  dat wat we uiteindelijk allemaal zijn.

Ik ben een bewust channel voor mijn eigen team van gidsen. Delldie en het Arcturisch collectief van 63, Aliya en de Pleidian Council of Light, de Hathors en andere hogere dimensionale Lichtwezens en geascendeerde Meesters. Ik channel licht gecodeerd geluid en lichttaal, die ik gebruik voor DNA- en chakra activering en transformatie van vastzittende energieën terug naar stromend. Vanuit ontwaakte Arcturiaanse herinneringen weet ik hoe ik moet werken met portals voor het transport van informatie en energie in het Quantum veld. Dit gebruik ik nu in het werk met de Stargate. Een multidimensionaal collectief veld van bewustzijn dat voor ons een hoogfrequent veld van energie in de ruimte faciliteert, waarbinnen we het werk van dat moment kunnen doen. De Stargate zelf is een complexe geometrische vorm die als focuspunt dient om dit multidimensionale energie veld in onze 3e dimensie realiteit te ankeren. Het werken binnen deze hoogfrequente energie maakt dat transformatie, activatie, het ontwaken van je multidimensionale DNA en heling sneller en makkelijker kan gebeuren.

Wanneer ik met iemand werk, krijg ik mijn informatie meestal via het hoger Zelf van de persoon met wie ik ben of van haar of zijn hoger dimensionale Gidsen. Daarnaast werk ik altijd in verbinding met mijn hoger Zelfbewustzijn en samen met mijn eigen team van gidsen. Zij dienen soms als een tussenpersoon voor de binnenkomende informatie of geven hun eigen inbreng vanaf hun punt van overzicht. Altijd integer, met het grootste respect voor de vrije wil van de betrokken persoon en met het stromen van veel onvoorwaardelijke liefde.

De sessies en ascensie groepen voor lichtwerkers geef ik in mijn stilteruimte in Leiden, de workshops in Centrum Djoj in Rotterdam.  

Voor meer informatie over de individuele (+skype) sessies, workshops en groepen die ik geef kun je klikken op deze linken.

Ik hoop dat dit je een indruk geeft van mij en het werk dat ik met veel plezier doe. Vanuit mijn hart een liefdevolle groet aan jou en ik hoop dat onze paden elkaar kruisen.  

Sluit Menu