IMG-5852fghhj

INDIVIDUELe SESSIES

In deze sessies werken we met behulp van jouw hoger Zelf bewustzijn en met de hulp van mijn hoger Zelf en team van Lichtgidsen, aan je persoonlijke- en spirituele groei. In de sessie gaat de onverdeelde aandacht naar wat in het moment het meest dienstbaar is aan jouw proces. Om in je kracht te komen, je authenticiteit naar boven te halen en je passie en missie voor dit leven te ontdekken en op te ruimen wat je verhindert de gelukkigste en lichtste versie van jezelf te zijn. Het onderstaande geeft een algemene indruk van waar we mee aan de slag kunnen of wat zich zoal spontaan in de sessies aandient.

Het boven water brengen van wat er onbewust tegenwerkt. Dat wat je weerhoudt om het gelukkige- en overvloedige leven, wat je verdient, voor jezelf te creëren. Door inzicht te krijgen in en het transformeren van tegenwerkend gedachtengoed en oude schijnwaarheden die je meedraagt. Tegenwerkende, contraproductieve en zelfdestructieve automatische reactiepatromen die niet langer je hoogste goed dienen. De zinnetjes in ons hoofd die vaak in onze jeugd als overlevingssystemen in ons onderwuste opgenomen zijn. Je gedachten creëren je werkelijkheid, je leven van alle dag. Soms ben je onbewust je eigen grootste hindenis. Het is daarom wenselijke om deze achterhaalde programmering niet langer je toekomst te laten bepalen.

Het opruimen en helen van in je systeem vastgezet trauma, angst en schuldgevoel. Verbonden aan dit leven of aan andere tijdlijnen van bestaan in het grotere verband van je Ziele zijn. Alles wat je vasthoudt kost energie, kostbare levenskracht die je nergens anders aan kunt besteden. Eenmaal geschoond en geheeld maakt dit ruimte voor “nieuw” in je leven en gaat je basistoon frequentie van je lichaam en lichtlichaam vanzelf trillen op een hogere en Lichtere frequentie. Wat we ook wel gelukkig zijn, blij zijn of in versterkte vorm bliss ervaren noemen.

Ervaren hoe je je spirituele groei een stap verder kunt brengen door in de sessie ontvangen Lichtwerk ondersteuning vanuit de hogere dimensies. Via gechannelde informatie, activaties, downloads, Lichtgrit kamers van transformatie en heling gebracht door het Arcturiaans collectief van 63. Of door gechanneld met Lichtfrequentie gecodeerd geluid en Lichttaal van de Hathors, Arcturianen of Pleiadians.

Hoe je kunt leren om je telepathisch vermogen voor communicatie en fijnstoffelijk waarnemen te herstellen en zo je contact met je eigen Gidsen en Lichtfamilie kunt hernieuwen.

Het uitlijnen en openen van je nieuwe tijd chakra’s. Het meer integreren van je Hoger Zelfbewustzijn en Lichtlichaam bewustzijn.

Een leven tussen levens exploratie. Hierbij gaan we bewust op zoek naar een tussen levens bestaan of het beraad voor dit leven om je het zijn voorbij de grenzen van dit tijdelijk bestaan te laten ervaren.  Je bent een Ziel, een Lichtwezen die in een biologische vorm, hier op Aarde een derde dimensie ervaring beleeft. Oneindig als het God- of Quantum veld zelf. Een ervaring die je kijk op wie wij als mens in groter kosmisch verband zijn, zal verruimen. 

Ik begin ongeveer een half uur voor de sessie met het activeren van het Stargateveld en het uitnodigen daarin van jouw  Hoger Zelf, om mij informatie te geven voor de sessie.

Daarna laat ik deze informatie weer los en werken we met datgene wat zich in het nu moment aandient om geheeld, gezien, geactiveerd of getransformeerd te worden. Hierbij liefdevol ondersteund door mijn hoger dimensionale Gidsen en het geactiveerde Stargate portaal waarbinnen de sessie plaatsvindt. Na de sessie kijk ik nog even of er nog iets gezegd of gedaan moet worden n.a.v. de van tevoren ontvangen informatie en is er ruimte voor vragen of napraten.

Uit ervaring blijkt dat mensen vaak van ver komen voor een sessie. Wat we daarbij aanpakken  ronden we daarom af tot waar het tot dat moment in jouw proces van groei en ontwikkeling mogelijk en nodig is. In één keer en ononderbroken. Meestal duurt dit zo’n anderhalf uur, met napraten en vragen erbij, ongeveer twee uur. 

Daarom bied ik mijn sessies aan in een opzet van één lange sessie van twee en een half uur. Een half uur voorwerk en channelen, twee uur samen. De sessieprijs is hierop afgestemd en bedraagt € 150 (incl. 21% BTW).

De sessies vinden plaats in mijn stilteruimte in Leiden. Voor mensen waarvoor fysiek komen te ver is en voor het buitenland bied ik deze sessies ook via Skype aan. 

Hou met het plannen van je sessie rekening, dat je na de sessie tijd nodig hebt voor jezelf. Voor integratie van hetgeen energetisch in de sessie gebeurd is, voor het maken van notities, voor rust. Drink ruim water, ga lekker in bad, ga lummelen. Maak geen afspraken. Neem tijd voor jou alleen.

Aanmelden kan via de contact pagina met een mail, graag hierin ook je 06 vermelden. Ik neem dan contact met je op voor het plannen van de datum met beider agenda’s bij de hand. Na het vastzetten van de datum, ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie.

Spread the love 🙂

Sluit Menu
Translate »