14, 15 en 16 JUNI 2019. DRIE DAGEN HEERLIJK NIEUWE ENERGIE EN INZICHTEN OPDOEN IN DE PRACHTIGE BOSRIJKE OMGEVING VAN DE BELGISCHE ARDENNEN.

Deze retraite voor je Body, Mind en Spirit, wordt gegeven door twee ervaren spirituele coaches, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale retraite voor lichaam, hart en ziel.  Ieder dagdeel is er programma, maar tussendoor is er ook genoeg ruimte voor rust en het genieten van de heerlijke landelijke omgeving en lekker wandelen in het bos.

Janna Hopman 

werkt als bewustzijn- en ascensie coach en spiritueel leraar. Zij is een channel voor de Starcouncils of Light en de geascendeerde Meesters. Je zult dit weekend je ware multidimensionale aard gaan verkennen en ervaren. Dit gebeurt via meditaties in het hoger dimensionale portaal van de Stargate. We worden hierbij ondersteund door Helpers van Hoger Licht, o.a. via activaties, heling, gechanneld geluid en lichttaal van de Hathors en Lichtgrit technologie van de Arcturianen. Voor al die kadootjes van Licht die we daarbij ontvangen hoef je niet meer te doen dan heerlijk te ontspannen en te zijn. Je komt zo meer in balans en ruimt op een zachte manier alle spanning op die je meebracht en die je niet meer mee naar huis wilt nemen. Deze eigen ervaringen en de informatie en inzichten die je krijgt zullen je inzicht in wie wij als mens in kosmisch verband zijn, verruimen. Kijk voor meer informatie over haar en haar werk op deze site.

Ria Regnery 

geeft Chi Kung en Tao Yoga in combinatie met de helende klanken van de Tao en klankbeleving (stemexpressie en klankschalen). In haar lessen is er aandacht voor lichaamsbewustwording, zintuigelijke waarneming, ontspanning, centeren en aarding. De aandacht is gericht op bewust aanwezig zijn door beweging. Omdat het zomer is zullen we ook heerlijk buiten kunnen oefenen. Kijk voor meer informatie op www.ria-regnery.nl

Daarnaast is het ook vooral een verwen weekend met lieve mensen die op hetzelfde pad zijn. Heerlijk indiaas eten en inspiratie opdoen. Gezellige gesprekken. We beloven je dat je boterzacht ontspannen en met een glimlach om je mond naar huis gaat 🙂

De retraite kost € 350. Het verblijf, twee keer ontbijt, twee keer lunch en twee keer diner en zes dagdelen programma aanbod is bij de prijs inbegrepen. We hebben een grote zaal ter beschikking maar omdat het zomer is zullen we ook lekker buiten oefenen. Alle accommodatie is op het terrein. We verblijven in eenvoudige maar comfortabele tweepersoons kamers met een ensuite badkamer. Met lekkere bedden. Die hebben we van te voren zelf uitgeprobeerd :-). Het is met bijbetaling beperkt mogelijk een éénpersoons kamer te reserveren mocht dit je voorkeur hebben. 

Het kasteel van Petite Somme heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan de spirituele leefgemeenschap Radhadesh. De nieuwe bewoners hebben dit oude en nobele gebouw grondig gerestaureerd en omgetoverd tot een ware spirituele oase waar je de kleurrijke cultuur van de Indiase tradities kunt verkennen. Het kasteel biedt ook onderdak aan het Mosa (Museum of Sacred Art), een winkel met Indiase leuke spullen, kleding en kristallen, een bakkerij en het restaurant. Hier wordt heerlijk vegetarisch voor ons gekookt. In de tempel van het kasteel worden door de dag heen diverse Aratis (traditionele religieuze ceremonies volgens Vedische traditie) gehouden. Sommige met muziek en zang, andere met het voorlezen van teksten. Wij zijn welkom om hieraan deel te nemen.

Inschrijven kan via het contactformulier op deze site of op stargatelightwork@gmail.com of info@ria-regnery.nl.

Bij inschrijving kun je aangeven of je de autoreis en de kosten daarvan wilt delen. Geef daarbij even aan of je autobezitter of meerijder bent. Wij geven dan met jouw toestemming je contact gegevens door en proberen mensen te koppelen. Je kunt ook met de trein komen. De woongemeenschap voorziet, tegen een kleine vergoeding, in een taxi service voor halen en brengen naar het station.

bekijk Radhadesh, met de slider

of door de foto’s naar links te vegen.

Sluit Menu
Translate »