Het kasteel van Petite Somme heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan de spirituele leefgemeenschap Radhadesh. De nieuwe bewoners hebben dit oude en nobele gebouw grondig gerestaureerd en omgetoverd tot een ware spirituele oase waar je de kleurrijke cultuur van de Indiase tradities kunt verkennen. Het kasteel biedt ook onderdak aan het Mosa (Museum of Sacred Art), een winkel met Indiase leuke spullen en ambachtswerk, een bakkerij en het restaurant. Hier wordt heerlijk vegetarisch voor ons gekookt.

Alle accommodatie is op het terrein. De retraite kost € 350. Het verblijf, twee keer ontbijt, twee keer lunch en twee keer diner en zes dagdelen programma aanbod is bij de prijs inbegrepen. We hebben een grote zaal ter beschikking maar omdat het  zomer is zullen we ook lekker buiten oefenen. We verblijven in eenvoudige maar comfortabele tweepersoons kamers. Met lekkere bedden, die hebben we van te voren uitgeprobeerd :-). Het is met bijbetaling beperkt mogelijk een éénpersoons kamer te reserveren mocht dit je voorkeur hebben.

Inschrijven kan via het contactformulier op deze site of op stargatelightwork@gmail.com of info@ria-regnery.nl.

Bij inschrijving kun je aangeven of je de autoreis en de kosten daarvan wilt delen. Geef daarbij even aan of je autobezitter of meerijder bent. Wij geven dan met jouw toestemming je contact gegevens door en proberen mensen te koppelen. Je kunt ook met de trein komen. De woongemeenschap voorziet, tegen een kleine vergoeding, in een taxi service voor halen en brengen naar het station.

Informatie over het dagprogramma volgt nog op deze site. 

bekijk Radhadesh, met de slider

of door de foto’s naar links te vegen.

Sluit Menu