WAT IS DE STARGATE

De Stargate is één van de toonaangevende hulpmiddelen, die in deze tijd een snelle verruiming van het menselijk bewustzijn bevordert en bijdraagt in het opruimen van wat je in de weg zit om volledig in je persoonlijke- en spirituele kracht te komen. Het is een van buitenaards gegeven helpende technologie die iedereen die hiermee in aanraking komt een makkelijke toegang verschaft naar de trillingen van de hogere dimensies.

De Stargate werkt als een multidimensionaal portaal die hogere dimensies (vanaf de derde tot en met de twaalfde dimensie) in de ruimte waar we zijn ankert. In dit veld nodigen we vervolgens in de hogere dimensies in Lichtvorm levend hoger bewustzijn uit om ons te ondersteunen met wat op dat moment voor iedereen het meest dienstbaar is. Hierbij aanwezig zijn altijd ons hoger Zelf bewustzijn en onze persoonlijke Gidsen. Vaak verwelkomen wij in het veld vertegenwoordigers uit het Engelenrijk, Geascendeerde Meesters en de Sterren vertegenwoordigers van het Licht als de Hathors, de Pleiadiërs en de Arcturianen. In de workshop meditaties komt onze eigen energie vanzelf in harmonie met deze hogere vibrationele energie en dit brengt fantastische kadootjes mee voor ons ontwaken.

Ik verheug me erop je in mijn workshops te ontmoeten.

workshops

STARGATE CONNECTING TO HIGHER SELF AND YOUR GUIDES

Een twee daagse workshop intensive gericht op het herstellen van je telepathische- en intuïtieve contact met je eigen hoger Zelf en je andere Gidsen van hoger Licht via specifieke oefeningen en gechannelde activaties. De ervaring leert dat iedereen in deze workshop wel een eigen contact ervaring beleeft. Weet je eenmaal hoe zich dit bij jou openbaart, dan kun je na dit weekend hier zelf thuis met wat je geleerd en ontwikkeld hebt aan de slag. We worden deze dag geholpen door de energieën van de Star Councils of Light en de geas¬cendeerde Meesters. We doen dit in het multidimensionale portaal van de Stargate.

STARGATE TRANSMISSIONS OF LIGHT experience

Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau. In de meditaties werken we deze dag sa¬men met onze eigen Gidsen van hoger Licht, de Star Councils of Light en de geascendeerde Meesters. We doen dit in het multidimensionale portaal van de Stargate. Een ervaring die je kijk op wie jij bent in Kosmisch verband zal verruimen.

stargate transmissions of light ascension support groups

In mijn stilte ruimte in Leiden, geef ik twee maal in de maand een Transmissions of Light avond. De fucus van deze lichtwerker groepen is gericht op het hebben van support op je pad van ontwaken. Zowel van mij, je vaste groep Lichtfamilie om je heen en de enorme en toegepaste hulp die we vanuit de hogere dimensies ontvangen. Lichttransmissies voor heling en transformatie ondersteuning, activaties en door mij gechannelde informatie. In de meditatie raken we steeds meer vertrouwd met het ervaren van deze hogere fijnstoffelijke energiëen en het integreren van je hoger Zelf bewustzijn. In deze groepen van maximaal 10 personen, reis je een halfjaar minimaal mee op elkaars pad. Een netwerk van mensen om je heen die jou in jouw waarnemingen en groeistuipen herkennen. Waar je in je ontwaken elkaar spiegelt en zelfvertrouwen geeft. Klankboord wat wij als pad makers van de nieuwe Aarde vaak nog niet in onze familie, vrienden of werkkring vinden. Op dit moment zijn er twee vaste groepen per maand. Een derde groep gaat waarschijnlijk dit jaar van start. Hiervoor is een wachtlijst waar je je voor aan kunt melden. Er zijn nog een paar open plekken

11,12 en 13 juni 2021. mind, body en spirit zomer retreat in radhadesh. spiritueel india in de belgische ardennen op landgoed petite somme, septon-durbu

your time as a catapillar has expired. your wings are ready.

Spread the word